Aktfoto og nakenkunst

Aktfoto er fremstilling av et nakent menneske, gjerne som en formstudie.

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig. Bildene blir gjerne gjerne laget i svarthvitt eller med dempede farger og med skarpe kontraster mellom lys og skygge.

 

Det er en overvekt av kvinner som ønsker aktfotografering - enten for å lage vakker diskret kunst til veggen, eller for å overraske kjæresten med et bilde eller en liten fotobok. Hvis man kommer sammen som par til fotograferingen bør man vurdere å lage noen bilder sammen.

 

Bildene på denne siden er ikke representative for den gjennomsnittlige naturlige kroppen, og jeg har blandet inn litt nakenkunst: Innen mote fremstilles kroppen noen ganger helt eller delvis naken, men da i en mer glanset og tøff stil.

Aktfotografering koster kr 3400,- inkludert 6 høyoppløselige retusjerte bilder. Benytt kontaktskjemaet for spørsmål og bestilling.

Siste innlegg på bloggen:

Instagram @ingar.sorensen