Bryllup på Fossesholm Herregård – Vestfossen

Fossesholm_Herregård_Vestfossen_bryllup_fotograf_brud 2På vei inn til vielse på Fossesholm Herregård klarer jeg ikke å finne den minste men viktigste fotobagen. Jeg endevender bilen tre ganger og må konstatere at bagen ligger igjen på fortauet utenfor huset til bruden der jeg nettopp har vært – 26 kilometer unna! Forsøker å fa tak i noen som bor i området men må ringe kjæresten hjemme i Oslo for å be henne ta taxi til Drammen – finne bagen – om den fortsatt finnes – og komme til Vestfossen.

Deretter løper inn og starter fotograferingen.  Etter en stund – når jeg skal bytte kamera – oppdager jeg at bagen henger rundt halsen! En ganske stressende dag med andre ord, men bildene ble fine  –  eller hva synes du?

Etter middagen pleier jeg å ta med brudeparet ut på en liten kveldsfotografering. Da er ofte lyset mykere og brudeparet mer avslappet. Her er noen av kveldsbildene:

 

Legg gjerne igjen en kommentar.

Siste innlegg på bloggen:

Instagram @ingar.sorensen