Bryllupsfotografering i Oslo og Akershus

Når bryllupet er over er det bildene som står igjen.

 

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse. Jeg inspireres av mote, men bildene skal bære preg av kjærlighet, glede og moro. Det er bryllupsfotografens ansvar at dere slapper av og har det gøy under fotograferingen.

 

Velg en bryllupsfotograf som forteller historien i en stil du vil like og med et uttrykk du kan kjenne deg igjen i!

“Min fotostil er leken,

halvdokumentarisk og moteinspirert.”

Priser

Alle priser er inkludert digitale, høyoppløselige bilder. Bildene leveres med fri privat bruksrett og er klar for forstørrelse. Prisene gjelder bryllupsfotografering fredager og lørdager på det sentrale østlandsområdet. Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt - jeg gleder meg til å høre fra dere!

Bryllupsfotografering, 2 timer: 9600,-

To timers fotografering på ønsket sted i det sentrale Østlandsområdet, inkludert 80 høyoppløselige digitale bilder. Om det er ønskelig kan fotograferingen starte på kirketrappen/ vielsesstedet, hvor jeg fotograferer brudepar og familie.

Bryllupsfotografering og vielse: 14 600,-

Fotografering av vielse og bryllupsbilder – inkludert 150 høyoppløselige digitale bilder og tre timer fotografering. Bildene leveres på USB-minne – klar for forstørrelse. Vielsen byr gjerne på gode stemningsbilder av barn, familie og gjester. Hvis tiden tillater det kan jeg også fotografere mottakelse, dekorasjoner og stemning før gjestene setter seg til bords.

Halvdags bryllupsfotografering: 18 500,-

6 timer fotografering i valgfritt tidsrom. For eksempel et par timer av forberedelsene, vielse, de offisielle bryllupsbildene, gruppebilder av gjester og første del av selskapet. Inkludert 220 høyoppløselige digitale bilder.

Heldags bryllupsfotografering: 28 000,-

Fotografering av forberedelser, vielse, bryllupsbilder, middag, gjester og stemning frem til kaffetid – inntil 12 timer. Inkludert ca 400 redigerte digitale, bilder i fotojournalistisk stil. Jeg blir med hele dagen, og foreviger øyeblikkene som oppstår under forberedelser, seremoni og festligheter. Etter middagen setter jeg gjerne opp noen studiolamper for å lage uhøytidelige portretter av par og grupper. Hvis tiden tillater det tar jeg brudeparet med for noen kvelds-bilder i solnedgangen.

Generell informasjon

Jeg foretrekker fotosteder hvor vi sammen kan bevege oss rundt og fange forskjellige situasjoner og lysforhold. Noen bilder blir poserte og andre mer naturlig – forloverne kan være med å skape god stemning underveis. Vi kan gjerne gjøre flere stopp på vei til selskapslokalet for å få stor variasjon i bildene. Hvis ikke annet et avtalt på forhånd ønsker jeg å bruke bildene til egen markedsføring. Det er fotografen som velger bilder og antallet kan variere noe. Bildene leveres på høyoppløselig USB minnepinne, med fri privat bruksrett, som betyr at dere fritt kan printe og forstørre. Det er ingen logo på bildene, men fotografens navn skal oppgis hvis bildene publiseres. Ved bestilling blir dere forhåndsfakturert for kr 3000,- og dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Ved fotografering 40 km utenfor Oslo kan reisekostnader komme i tillegg. Hvis dere har spørsmål kan dere benytte kontaktskjemaet.

Hva gjør vi om det regner?

Jeg foreslår alltid et fotosted med store trær eller overbygg som gir ly mot sterk sol eller regndråper. Hvis man får en skikkelig skur er det greit å ha en paraply på lur: hvite, gjennomsiktige eller matchende uten logo. Matchende støvler kan også være en ide men det viktigste er at man tar regnet med godt humør – for da blir det nemlig alltid bra bilder!

 

Hvis man har heldagsfotografering bør man stikke ut for en liten ekstra kveldsfotografering etter middagen. Før solnedgang er nemlig lyset på sitt aller vakreste!

Bryllupsfotografering i Oslo og Akershus

Legg gjerne igjen en kommentar.

Her er flere bilder jeg vil vise deg:

Siste innlegg på bloggen:

Instagram @ingar.sorensen