Eksempel på pressebilder og bedriftsportretter - Advokat Teigstad

profilbilde utendørs

Her kan du se eksempler på portretter laget utendørs og på kontoret til advokatfirmaet Teigstad AS

www.advokat-teigstad.no

 

Enkle portretter med hvit bakgrunn

På lyse moderne nettsider blir det mest ryddig med ren hvit bakgrunn. Hvis man velger helt hvit bakgrunn er man sikret at resultatet blir likt dersom et bilde byttes ut.

Enkle portretter med hvit sbtudiobakgrunn

Portretter ute på lokasjon

Personlig liker jeg best bilder laget utendørs. Bakgrunnen bør være passelig uskarp så man får et inntrykk av miljøet, men ikke så skarp at den forstyrrer bildet. Bakgrunnen kan gjerne tilpasses bransjen, dersom man jobber med shipping passer det å bruke havneområdet som miljø, og hvis man jobber med næringseiendom kan kontorlokaler brukes som bakgrunn.

 

studiobilde med hvit bakgrunn

Utsnitt

 

 

Jeg fotograferer gjerne halvfigur (hele overkroppen) slik at vi får to versjoner av hvert bilde: Halvfigur-bildet egner seg til årsrapporter og som pressebilde, mens det tette aniktsbildet passer fint på nettsiden og som profilbilde på sosiale medier.

 

 

 

 

bilde til cv med naturlig lys

Områder som passer bra for pressebilder

Portretter utendørs kan lages hvor som helst, men hvis flere bilder skal brukes sammen, bør de ha samme fargestil. Stål, glass og betong passer fint som bakgrunn, men hvis man har flotte kontorlokaler kan det være hensiktsmessig å fotografere på arbeidsplassen.

 

Gruppebilder og situasjonsbilder

 

Enten man er kunde, potensiell ansatt eller aksjoner kan det være interessant å bli nærmere kjent med bedriften.

For å presentere seg er det fint med situasjonsbilder som viser bedriften fra innsiden, og gruppebilder som viser de ansatte.

 

Gruppebilder trenger ikke være oppstilte. Noen ganger kan det være fordel med et lekent gruppebilde. Målet er å profilere bedriften på best mulig måte.

eksempel på gruppebilde av tre personer
bilde av ansatte som si

Advokatfirmaet Teigstad

Teigstad holder til i Oslo, og bistår klienter over hele landet innenfor sine rettsområder. De arbeider spesialisert som bistandsadvokater, og med reklamasjon etter kjøp av bil og eiendom. Du kan se mer om deres arbeid på https://www.eiendomsrett.no og på https://www.advokat-teigstad.no.

Mer informasjon

Instagram @ingar.sorensen