Fotografering av ansatte – bilder til nettside og sosiale medier

Når man vurderer en vare eller tjeneste er det viktig at bedriftens nettside fremstår som seriøs og hyggelig. Bildene er en viktig del av dette, og her ser du bildene fra et advokatkontor jeg fotograferte for noen dager siden. Portretter kan gjerne lages med hvit bakgrunn, men personlig er jeg veldig glad i å bruke interiøret som bakgrunn – eller å fotografere utendørs – her ser du eksempler på begge deler:

Her har vi vært utenfor kontoret og brukt bygningene i nabolaget som bakgrunn:

I dag er det viktig å være synlig på hjemmeside og i sosiale medier. Bildene sier mye om hvem bedriften og de ansatte er.
Hvilket inntrykk vil du gi kundene dine?
Bilder fra din egen arbeidsplass blir mye mer personlig og ekte enn stock-bilder – og det koster ikke så mye mer.

Her kan du lese mer om bedriftsfotografering og pressebilder. Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside og sosiale medier. Ring meg på telefon 976 03 790 eller benytt kontaktskjemaet. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Andre historier