Fotograf til konfirmantbilder i Oslo og Akershus

Konfirmant-fotografering kan gjøres i studio i Oslo eller ute på lokasjon i Oslo og Akershus.

Konfirmantbilder kan tas utendørs året rundt, og jeg kjenner mange gode lokasjoner i Oslo og Akershus. Vi setter gjerne opp en avtale uken før eller etter konfirmasjonen sånn at fotograferingen kan foregå på en avslappet måte.

Familien og eventuelle kjæledyr kan selvfølgelig gjerne være med. Det er fint om konfirmanten kan skifte underveis, for mange konfirmanter vil gjerne ta bilder med sitt eget favorittantrekk. På denne måten får bildene større bruksområde.
Vi starter gjerne med finstasen og avslutter med et hverdagslig antrekk. Vi setter av en times tid, så det blir god tid til å finne tonen og lage mange forskjellige bilder i forskjellig stil.

Priser

Konfirmantbilder i studio: 3000,-

Cirka én time fotografering inkludert 3 ferdige, høyoppløselige digitale bilder.

Utendørsfotografering: 4500,-

Prisen inkluderer ca en time fotografering og minimum 16 høyoppløselige digitale bilder klar for forstørrelse. De beste bildene velges ut av fotografen og leveres via Dropbox. Her bruker jeg kun naturlig lys, så dere får mange varierte bilder. Dette passer fint hvis dere samtidig ønsker bilder av resten av familien. 

Konfirmasjonsbilder med bunad, kjole eller dress.
I tillegg kan det tas bilder i hverdagsklær, som for eksempel kan brukes som profilbilde.
Konfirmantfotograferingen er en fin mulighet for søskenbilder.

Kanskje du vil like disse sidene?

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

fotograf-kjærestebilder

Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

bryllup-Hemsedal

Bryllupsfotografering, priser

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes