Artistbilder og kreative motebilder

Leter du etter fotograf til sterke artistbilder eller kreative motebilder? Da trenger du ikke lete lenger.

Profilbildet ditt er ofte det første inntrykket andre folk har av deg. Portrettet ditt representerer deg, ikke bare visuelt, men også profesjonelt, kunstnerisk og energisk. Jeg skal hjelpe deg med å gi et godt førsteinntrykk som viser din personlighet, selvsikkerhet og stil. Hvis du vil ha artistbilder eller kreative motebilder er jeg klar!

Har du kreative idéer som skal ut i lyset?

Artistbilder kan lages på samme måte som ordinære portretter, men det kan være hensiktsmessig å strekke seg litt lenger for å bli synlig. Lyset kan være tøffere og lokasjonen kan være spennende. Det er viktig å tenke litt gjennom hva du ønsker å formidle og hvordan du ønsker å fremstå. Fotograferingen kan foregå i studio eller på en god lokasjon ute eller inne.

Er det dyrt?

Artistbilder og kreative motebilder krever mer arbeid enn vanlige portretter men koster likevel det samme hos meg. Det er er nemlig godt å være ekstra kreativ innimellom og dermed ha det gøy på jobben.

Ta kontakt så vi kan diskutere ideer og ønsker!

Hvis du ønsker å dokumentere et arrangement finner du mer informasjon her: Eventfotografering

Hvis du ønsker bilder sammen med kjæresten din finner du mer informasjon her: Kjærestebilder

Eksempler på artistbilder og kreative motebilder

Motebilder

Jeg har lang erfaring med motebilder og modellbilder. Makeup og uttrykk er gjerne det viktigste, men det er fullt mulig å lage gode motebilder uten profesjonell makeup. Klær er også viktig, men her kan man like gjerne går for det tidløse enkle som jeans, en enkel topp og Dr Martens eller tilsvarende.
Hvis du trenger portretter til modellbyråene er det ikke nødvendig med profesjonell fotograf i første omgang. Byråene ønsker rene, ryddige urtetusjerte bilder, uten makeup. Disse kan lages av en amatør, men husk å jobbe litt ekstra med uttrykket og poseringen.

Bilder for Bloomz Accessories

Her kan du lese om bedriftsportretter: Pressebilder, bedriftfoto og headshot    Her kan du lære mer om å lage gode portretter og gruppebilder selv: Hvordan lage flotte portretter og gruppebilder

Kanskje du vil like disse sidene?

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig

fotograf-kjærestebilder

Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes