Portrettfotograf i Oslo og Akershus

Portrettfotografering, profilbilder og familiebilder i Oslo og Akershus

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Her finner du informasjon om Portrettfotografering i Oslo og Akershus. Vakre portretter kan dokumentere en tid og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy! 

Jeg hjelper deg å fortelle din historie​

Priser

For fotografering for bedrifter, klikk her.

Portrettfotografering for én person: 2900,-

Profilbilder, artistbilder, portretter til CV, hjemmeside, LinkedIn eller Tinder. Perfekt for en enkeltperson. Prisen inkluderer 45 minutter fotografering i studio eller på lokasjon og 3 høyoppløselige digitale bilder i farger og svarthvitt.

Familie, kjærester, utdrikningslag: 3900.-

Familiebilder, konfirmasjonsbilder, kjærestebilder og utdrikningslag. Prisen inkluderer ca en time fotografering og 5 digitale bilder klar for forstørrelse.

Utendørs fotografering: 3900,-

Prisen inkluderer ca en time fotografering og minimum 16 høyoppløselige digitale bilder klar for forstørrelse. Perfekt for kjæreste- familie- og generasjonsbilder ute på en vakker lokasjon. Gjerne i tiden før solnedgang. De beste bildene velges ut av fotografen og leveres via Dropbox.

Portrettfotograf i Oslo og Akershus

Her er noen enkle tips før fotograferingen

Duse klær uten skarpe kontraster eller logo passer best til fotografering. Det kan være en god idé å tenke gjennom hva slags stil du liker, for hvis ikke blir det fotografen som styrer dette. Ta gjerne med klesskift, men forsøk å holde deg til enkel og tidløs stil slik at du er like glad i bildene om ti år. Hvis du bruker sminke er det viktig at foundation passer til din hudfarge. Hvis du har fått en kvise på nesa er det en bagatell for fotografen å redigere den bort.

Du liker deg ikke foran kameraet?

Jeg er sikker på at alle egentlig liker seg foran kameraet , men man må bare komme i gang og bli vant med situasjonen. Det er fotografens jobb å få deg til å slappe av, og alle fortjener å være midtpunktet en gang i mellom!

Portrettfotografering på lokasjon i Oslo og Akershus

Lokasjonen bør passe til deg som person og din stil, men det er noen ting som alltid er viktig. Hvis man fotograferer inne er det fint å bruke naturlig lys – gjerne fra sydvendte vinduer. Om man fotograferer utendørs er det en god idé å finne et sted med store trær som gir ly mot direkte sol og regndråper. Jeg har med batteridrevne studiolamper, men direkte solskinn egner seg dårlig for portretter

Generelle betingelser

Prisen inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige digitale bilder med fri privat bruksrett. Ved publisering skal fotografens navn oppgis. Mulighet for fotografering kveld og helg, så hele familien kan være med. Kjøretillegg beregnes ved fotografering 50 km utenfor Oslo. 

Portrettfotografering i Oslo. I kveldslyset trenger man ikke stukdiolys for å lage vakre bilder. Dette er fra Studentens Roklubb

Kanskje du vil like disse sidene?

fotograf Oslo Akershus

Konfirmantbilder

Familien og eventuelle kjæledyr kan selvfølgelig gjerne være med. Det er fint om konfirmanten kan skifte underveis, for mange konfirmanter vil gjerne ta bilder med sitt eget favoritt-antrekk. På denne måten får bildene større bruksområde. Vi starter gjerne med finstasen og avslutter med et hverdagslig antrekk. Vi setter av en times tid, så det blir god tid til å finne tonen og lage mange forskjellige bilder i forskjellig stil.

fotograf-artisbilde

Artistbilder

Portrettbildet ditt er ofte det første inntrykket andre folk har av deg. Portrettet ditt representerer deg, ikke bare visuelt, men også profesjonelt, kunstnerisk og energisk. Jeg skal hjelpe deg med å gi et godt førsteinntrykk og vise din personlighet, selvsikkerhet og stil. Hvis du vil ha kreative bilder er jeg klar!

fotograf-kjærestebilder

Kjærestefotografering

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang. Å lage kjæreste-bilder er en fin måte å vise sin kjærlighet på. Det er også en fin anledning til å lage romantiske bilder som kan henges på veggen og på Instagram og andre sosiale medier.

bryllup-Hemsedal

Bryllupsfotografering, priser

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse

fotograf-pressebilde-oslo

Bedriftsportretter, pressebilder og CV-bilder

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside, CV og sosiale medier

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes