Portrettfotograf i Oslo og Akershus

Jeg hjelper deg å fortelle din historie

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet.

Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!


Nederst på siden finner du noen tips.

Priser

For fotografering for bedrifter, klikk her.

Portrettfotografering for én person: 3900,-

Profilbilder, artistbilder, portretter til CV, hjemmeside, LinkedIn eller Tinder. Perfekt for en enkeltperson. Prisen inkluderer en time fotografering i studio eller på lokasjon og 4 høyoppløselige digitale bilder.

Familie, kjærester, utdrikningslag: 5200.-

Familiebilder, konfirmasjonsbilder, kjærestebilder og utdrikningslag. Prisen inkluderer ca en time fotografering og 6 digitale bilder klar for forstørrelse.

Utendørs fotografering: 4600,-

Prisen inkluderer ca en time fotografering og minimum 16 høyoppløselige digitale bilder klar for forstørrelse. Perfekt for kjæreste- familie- og generasjonsbilder ute på en vakker lokasjon. Gjerne i tiden før solnedgang. De beste bildene velges ut av fotografen og leveres via Dropbox.

Her er noen enkle tips før fotograferingen

Duse klær uten skarpe kontraster eller logo passer best til fotografering. Det kan være en god idé å tenke gjennom hva slags stil du liker, for hvis ikke blir det fotografen som styrer dette. Ta gjerne med klesskift, men forsøk å holde deg til enkel og tidløs stil slik at du er like glad i bildene om ti år. Hvis du bruker sminke er det viktig at foundation passer til din hudfarge. Hvis du har fått en kvise på nesa er det en bagatell for fotografen å redigere den bort.

Du liker deg ikke foran kameraet?

Jeg er sikker på at alle egentlig liker seg foran kameraet , men man må bare komme i gang og bli vant med situasjonen. Det er fotografens jobb å få deg til å slappe av, og alle fortjener å være midtpunktet en gang i mellom!

Fotografering på lokasjon

Lokasjonen bør passe til deg som person og din stil, men det er noen ting som alltid er viktig. Hvis man fotograferer inne er det fint å bruke naturlig lys – gjerne fra sydvendte vinduer. Om man fotograferer utendørs er det en god idé å finne et sted med store trær som gir ly mot direkte sol og regndråper. Jeg har med batteridrevne studiolamper, men direkte solskinn egner seg dårlig for portretter

Generelle betingelser

Prisen inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige digitale bilder med fri privat bruksrett. Ved publisering skal fotografens navn oppgis. Mulighet for fotografering kveld og helg, så hele familien kan være med. Kjøretillegg beregnes ved fotografering 40 km utenfor Oslo. 

Kanskje du vil like disse sidene?

Bryllupsfotograf-Viken00

Bryllupsfotografering, priser

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse

kjærestebilder

Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig