Portrettfotograf i Oslo og Viken. Jeg hjelper deg å fortelle din historie

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Vakre portretter kan dokumentere en tid - og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side - og å vise din personlighet.

Jeg vil også sørge for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

Nederst på siden finner du noen tips.

Priser

For fotografering for bedrifter, klikk her.

Portrettfotografering: 3900,-

Profilbilder, artistbilder, portretter til CV, hjemmeside, LinkedIn eller Tinder. Perfekt for en enkeltperson. Prisen inkluderer en time fotografering i studio eller på lokasjon og 4 høyoppløselige digitale bilder.

Familie, kjærester, utdrikningslag: 5100,-

Familiebilder, konfirmasjonsbilder, kjærestebilder og utdrikningslag. Prisen inkluderer ca 1,5 times fotografering og 6 digitale bilder klar for forstørrelse.

Stor FOTOGRAFERING utendørs 4600,-

Prisen inkluderer ca 1,5 times fotografering og minimum 16 høyoppløselige digitale bilder klar for forstørrelse. Perfekt for kjæreste- familie- og generasjonsbilder ute på en vakker lokasjon. Gjerne i tiden før solnedgang. De beste bildene velges ut av fotografen og leveres via Dropbox.

HER HAR DU NOEN ENKLE TIPS FØR FOTOGRAFERINGEN

Duse klær uten skarpe kontraster eller logo passer best til fotografering. Det kan være en god idé å tenke gjennom hva slags stil du liker, for hvis ikke blir det fotografen som styrer dette. Ta gjerne med klesskift, men forsøk å holde deg til enkel og tidløs stil slik at du er like glad i bildene om ti år. Hvis du bruker sminke er det viktig at foundation passer til din hudfarge. Hvis du har fått en kvise på nesa er det en bagatell for fotografen å redigere den bort.

Barn

Når små barn skal være med på fotografering, må det tas hensyn til sovetider. Fotograferingen er en ny opplevelse, så det er best om barnet er uthvilt når vi starter. Unngå å bestikke barna med godteri for at de skal smile til fotografen – det varer bare noen minutter og kan lett stresse opp situasjonen. Det beste er å overlate jobben til fotografen, for det er hans jobb å skape kontakt med barnet.

Fotografere på lokasjon

Lokasjonen bør passe til deg som person og din stil, men det er noen ting som alltid er viktig. Hvis man fotograferer inne er det fint å bruke naturlig lys – gjerne fra sydvendte vinduer. Om man fotograferer utendørs er det en god idé å finne et sted med store trær som gir ly mot direkte sol og regndråper. Jeg har med batteridrevne studiolamper, men direkte solskinn egner seg alltid dårlig for portretter

"Jeg liker meg ikke foran kameraet"

Jeg er sikker på at alle egentlig liker seg foran kameraet – man må bare komme i gang og bli vant med situasjonen. Det er fotografens jobb å få deg til å slappe av - og alle fortjener å være midtpunktet en gang i mellom!

GENERELLE BETINGELSER

Prisen inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige digitale bilder med fri privat bruksrett. Ved publisering skal fotografens navn oppgis. Mulighet for fotografering kveld og helg, så hele familien kan være med. Kjøretillegg beregnes ved fotografering 40 km utenfor Oslo. Hvis ikke annet er avtalt ønsker jeg å benytte bildene til egen markedsføring.

Kanskje du vil like...

Instagram @ingar.sorensen