Aktfoto og nakenkunst i Oslo og Akershus

aktfoto av gravid kvinne

Her finner du priser og informasjon om aktfoto og nakenkunst i Oslo og Akershus

Aktfoto og nakenkunst er fremstilling av et naket menneske, gjerne som en formstudie. Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av eller begge sidene av modellen. På denne måten blir sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig. Bildene blir gjerne gjerne laget i svarthvitt eller med dempede farger og med skarpe kontraster.

Det er en overvekt av kvinner som ønsker aktfotografering. Enten for å lage vakker, diskret kunst til veggen, eller for å overraske kjæresten med et bilde eller en liten fotobok. Man kan også komme sammen som par for å lage noen bilder sammen og hver for seg.

Bildene på denne siden er ikke representative for den gjennomsnittlige naturlige kroppen, for jeg har blandet inn litt nakenkunst. Innen mote fremstilles kroppen noen ganger helt eller delvis naken, men da i en mer glanset og tøff stil.

pent, uskyldig nakenbilde av ryggen til en kvinne

Aktfotografering koster kr 3000,- inkludert 3 høyoppløselige digitale bilder. Benytt kontaktskjemaet for spørsmål og bestilling.

Det er vanlig å være litt nervøs før fotograferingen

Jeg pleier å si det er greit å være nervøs, men hvis man kjenner direkte ubehag er det ingen god ide med akt-fotografering. Å være litt nervøs på forhånd er helt normalt og det er jo ikke så rart.

De aller fleste akt-bilder lages med kroppen sideveis mot kameraet, og fotografen vil aldri bevege seg inn i direkte eller ubehagelige vinkler. En profesjonell akt-fotograf vil aldri berøre modellen, og han er alt for opptatt av å tenke lys og komposisjon til å se direkte på modellens kropp.

Det kan føles tryggere å ta med seg en venn eller partner på fotograferingen, men dette er selvfølgelig individuelt. Noen har med kjæresten under hele fotograferingen, mens andre har med seg noen på starten. Når man kommer i gang kan man henvise vennen til naborommet eller nabolaget under selve fotograferingen.

Min erfaring er at mange er litt anspente på starten men myker opp etterhvert. Etter en kort stund blir man helt avslappet og synes det er gøy.
Jeg har aldri opplevd at noen møter opp i studioet og angrer, men hvis det skulle skje, er det bare å avlyse.

aktfoto av mann

Aktfoto og nakenkunst i Oslo og Akershus

Kanskje du vil like disse sidene?

fotograf-ingar-sørensen

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

fotograf-kjærestebilder

Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

bryllup-Hemsedal

Bryllupsfotografering, priser

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse.

5 kommentarer

  1. Noe å se tilbake på med glede for både den ene og den andre – flotte bilder, Ingar Sørensen 🙂

  2. Hvlike er av deg, @[729971022:2048:Anja] (eller av @[731980940:2048:Ketil]….)? 😉

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes