Alina – en moteserie med Julia Høgevold

Motebilder

Modell: Alina


Hår, makeup og styling: Julia Høgevold


Foto: Ingar Sørensen


Assistent: Ole-Martin Kalmo Aass


Italiener som er med for at settet skal virke kulere: Giacinto Trentadue

Har du lyst på motebilder med deg selv?

Finn frem dine beste mest stilrene klær og ta kontakt. Det er alltid fordel med profesjonell makeup, eller en venn som er god på styling, men hvis man har en god idé kommer man også langt med en god fotograf.

Kanskje du vil like disse sidene?

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

fotograf-artisbilde

Artistbilder

Portrettbildet ditt er ofte det første inntrykket andre folk har av deg. Portrettet ditt representerer deg, ikke bare visuelt, men også profesjonelt, kunstnerisk og energisk. Jeg skal hjelpe deg med å gi et godt førsteinntrykk og vise din personlighet, selvsikkerhet og stil. Hvis du vil ha kreative bilder er jeg klar!

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig

Andre historier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes