Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

 

Å lage kjæreste-bilder er en fin måte å vise sin kjærlighet på. Det er også en fin anledning til å lage romantiske bilder som kan henges på veggen og på Instagram og andre sosiale medier.

 

De vakreste par-bildene lages på samme måte som bryllupsbilder: Utendørs, eller en kombinasjon av utendørs og på en kafé eller lignende. Ta med litt klesskift så det blir stor variasjon på bildene.

Kjærestebilder i studio: 3900,-

Prisen inkluderer 1 time fotografering, 4 høyoppløselige digitale bilder – klar for forstørrelse.

Stor kjærestefotografering utendørs: 4600,-

Forlovelsesbilder – kjærestebilder utendørs i Osloområdet, gjerne i tiden før solnedgang. Prisen inkluderer ca 1 times fotografering og minimum 16 digitale bilder utvalgt av fotografen.
Bryllupsfotograf-Viken00

Bryllupsfotografering, priser

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse.

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!