Profilbilder av ansatte - portretter til nettside og sosiale medier

profilbilde utendørs

Profilbilder av ansatte - portretter til nettside og sosiale medier

Her ser du noen eksempler på profilbilder av ansatte og portretter til nettside og sosiale medier. Bildene er laget utendørs og på kontoret til Advokatfirmaet Teigstad AS

Enkle portretter med hvit bakgrunn

På lyse moderne nettsider blir det mest ryddig med ren hvit bakgrunn. Hvis man velger helt hvit bakgrunn er man sikret at resultatet blir likt dersom et bilde byttes ut.
Enkle portretter med hvit sbtudiobakgrunn

Portretter utendørs med uskarp bakgrunn

Personlig liker jeg best bilder laget utendørs. Bakgrunnen bør være passelig uskarp så man får et inntrykk av miljøet, men ikke så skarp at den forstyrrer bildet. Bakgrunnen kan gjerne tilpasses bransjen, dersom man jobber med shipping passer det å bruke havneområdet som miljø, og hvis man jobber med næringseiendom kan kontorlokaler brukes som bakgrunn.
studiobilde med hvit bakgrunn

Utsnitt

Jeg fotograferer gjerne halvfigur (hele overkroppen) slik at vi får to versjoner av hvert bilde: Halvfigur-bildet egner seg til årsrapporter og som pressebilde, mens det tette aniktsbildet passer fint på nettsiden og som profilbilde på sosiale medier.

bilde til cv med naturlig lys

Områder som passer bra for pressebilder

Portretter utendørs kan lages hvor som helst, men hvis flere bilder skal brukes sammen, bør de ha samme fargestil. Stål, glass og betong passer fint som bakgrunn, men hvis man har flotte kontorlokaler kan det være hensiktsmessig å fotografere på arbeidsplassen.

Gruppebilder og situasjonsbilder

eksempel på gruppebilde av tre personer

Enten man er kunde, potensiell ansatt eller aksjoner kan det være interessant å bli nærmere kjent med bedriften.
For å presentere seg er det fint med situasjonsbilder som viser bedriften fra innsiden, og gruppebilder som viser de ansatte.

Gruppebilder trenger ikke være oppstilte. Noen ganger kan det være fordel med et lekent gruppebilde. Målet er å profilere bedriften på best mulig måte.

Profilbilder av ansatte - portretter til nettside og sosiale medier

bilde av ansatte som si

Advokatfirmaet Teigstad

Teigstad holder til i Oslo, og bistår klienter over hele landet innenfor sine rettsområder. De arbeider spesialisert som bistandsadvokater, og med reklamasjon etter kjøp av bil og eiendom. Du kan se mer om deres arbeid på www.eiendomsrett.no og www.advokat-teigstad.no

Kanskje du vil like...

fotograf-pressebilde-oslo

Bedriftsportretter, pressebilder og CV-bilder

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside, CV og sosiale medier

event-fotografering

Eventfotografering

Skal du arrangere kick-off, åpningsfest eller lansering? Flotte bilder av deltakere, foredragsholdere, stemning og underholdning.

Sisters-in-Business-4-300x175

Åpning av Systue på IKEA

IKEA åpnet i dag systue sammen med Sisters in Business. Her får du sydd IKEA tekstilene akkurat som du vil..

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes