Bryllupsfotograf i Oslo og Akershus.

Jeg gir deg fantastiske bryllupsbilder!

Bryllupsfotograf som gjør alt som skal til for å lage fantastiske, minneverdige bilder.

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse. Jeg inspireres av mote, men bildene skal bære preg av kjærlighet, glede og moro. Det er bryllupsfotografens ansvar at dere slapper av og har det gøy under fotograferingen.

Velg en bryllupsfotograf som forteller historien i en stil du vil like.

 

Når bryllupet er over er det bildene som står igjen.

“Min fotostil er leken og moteinspirert.”

Priser - bryllupsfotografering

Prisene gjelder bryllupsfotografering fredager og lørdager i Oslo/ Akershus-området. Hvis dere har spørsmål eller ønsker å møtes for en nærmere samtale er det bare å ta kontakt - jeg gleder meg til å høre fra dere!

Heldags bryllupsfotografering: 29000,-

Fotografering av forberedelser, vielse, bryllupsbilder, middag, gjester og stemning frem til kaffetid. Jeg blir med hele dagen, fra hun setter opp håret til hun slår ut håret. Etter middagen setter jeg gjerne opp noen studiolamper for å lage uhøytidelige portretter av par og grupper. Hvis tiden tillater det tar jeg brudeparet med for noen kvelds-bilder i solnedgangen. Ekstra fototid ut over 10 timer koster kr 1000,- pr time.

- 10 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.

- Minimum 400 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

- Kjærestefotografering i forkant for bilder til indbydelser.

- En times samtale for å bli kjent og planlegge.

Halvdags bryllupsfotografering: 19500,-

Fotografering under forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene, mingling og gruppebilder. Jeg følger med dere hele veien til dere setter dere til bords, og fotograferer pynt og velkomsttalen.

- 6 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.

- Minimum 220 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

- En times samtale for å bli kjent og planlegge.

Bryllupsfotografering og vielse: 15000,-

Fotografering av vielse og bryllupsbilder. Vielsen byr gjerne på gode stemningsbilder av barn, familie og gjester. Hvis tiden tillater det kan jeg også fotografere mottakelse, dekorasjoner og stemning før gjestene setter seg til bords.

- 3 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.
- Minimum 140 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.
- En times samtale for å bli kjent og planlegge.

Bryllupsfotografering 2 timer: 10000,-

To timers fotografering på ønsket sted. Om det er ønskelig kan fotograferingen starte på kirketrappen/ vielsesstedet, hvor jeg fotograferer brudepar og familie.

- 2 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.
- Minimum 80 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.
- En times samtale for å bli kjent og planlegge.

bryllupsfotografering om vinteren

Generell informasjon

Hva gjør vi om det regner?

Jeg liker fotosteder med mange kvaliteter så vi kan bevege oss rundt og fange forskjellige situasjoner og lysforhold. Noen bilder blir poserte og andre mer naturlig – forloverne kan være med å skape god stemning underveis. Vi kan gjerne gjøre flere stopp på vei til selskapslokalet for å få stor variasjon i bildene. Det er fotografen som velger bilder og antallet kan variere noe. Bildene leveres med fri privat bruksrett, som betyr at dere fritt kan printe, forstørre og dele bildene. Det er ingen logo på bildene, men fotografens navn skal oppgis hvis bildene publiseres. Ved bestilling blir dere forhåndsfakturert for kr 3000,- og dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Ved fotografering 40 km utenfor Oslo kan reisekostnader komme i tillegg. Hvis dere har spørsmål kan dere benytte kontaktskjemaet.

Jeg foreslår fotosteder med store trær eller overbygg som gir ly mot sterk sol eller regndråper. Hvis man får en skikkelig skur er det greit å ha en paraply på lur, hvite, gjennomsiktige eller matchende uten logo. Det viktigste er at man tar regnet med godt humør – for da blir det nemlig alltid bra bilder!

Hvis man har heldagsfotografering bør man stikke ut for en liten ekstra kveldsfotografering etter middagen. Før solnedgang er nemlig lyset på sitt aller vakreste og brudeparet er på sitt mest avslappede!

Det glade brudeparet blir fotografert mens de går sammen med forloverne på brygga på Villa Malla i Filtvet

Her er flere bilder jeg vil vise deg:

Siste innlegg på bloggen:

Instagram @ingar.sorensen