Bryllupsfotograf i Oslo og viken. Jeg gir deg fantastiske bryllupsbilder!

Bryllupsfotograf som gjør alt som skal til for å lage fantastiske, minneverdige bilder.

Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som alle leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse. Jeg inspireres av mote, men bildene skal bære preg av kjærlighet, glede og moro. Det er bryllupsfotografens ansvar at dere slapper av og har det gøy under fotograferingen.

Velg en bryllupsfotograf som forteller historien i en stil du vil like.

 

Når bryllupet er over er det bildene som står igjen.

“Min fotostil er leken og moteinspirert.”

Priser - bryllupsfotografering

Heldags bryllupsfotografering: 37.000,-

Fotografering av forberedelser, vielse, bryllupsbilder, middag, gjester og stemning frem til kaffetid. Jeg blir med hele dagen, fra hun setter opp håret til hun slår ut håret. Etter middagen setter jeg gjerne opp noen studiolamper for å lage uhøytidelige portretter av par og grupper. Hvis tiden tillater det tar jeg brudeparet med for noen kveldsbilder i solnedgangen.

- 11 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.

- Minimum 400 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

Halvdags bryllupsfotografering: 25.500,-

Fotografering under forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene, mingling og gruppebilder. Jeg følger med dere hele veien til dere setter dere til bords, og fotograferer pynt og velkomsttalen.

- 6 timer fotografering.

- Minimum 220 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

Bryllupsfotografering og vielse: 20.000,-

Fotografering av vielse og bryllupsbilder. Vielsen byr gjerne på gode stemningsbilder av barn, familie og gjester. Hvis tiden tillater det kan jeg også fotografere mottakelse, dekorasjoner og stemning før gjestene setter seg til bords.

- 3 timer bryllupsfotografering.
- Minimum 140 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

Bryllupsfotografering 1,5 time: 15.000,-

1,5 time bryllupsfotografering på ønsket sted. Om det er ønskelig kan fotograferingen starte på kirketrappen/ vielsesstedet, hvor jeg fotograferer brudepar og familie.
- Minimum 70 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

Rådhus-bryllup, hverdager: 15.000,-

Fotografering av vielse i Oslo Rådhus og ca en times fotografering før eller etter vielse sentralt i Oslo. Forhåndssamtale er ikke inkludert.
- Ca 70 høyoppløselige bilder levert via Dropbox.

bryllupsfotografering om vinteren
Bryllupsfotografering i Oslo Rådhus

Generell informasjon

Prisene gjelder bryllupsfotografering fredager og lørdager i Oslo/Akershus. Ta kontakt hvis dere har andre behov. Sammen finner vi fotosteder av høy kvalitet og som gir god variasjon. Noen bilder blir poserte og andre mer naturlig. Forloverne bør være med for å hjelpe til å skape god stemning underveis. Vi kan gjerne gjøre flere stopp på vei til selskapslokalet, men husk at kjole og hår kan være krevende å få ut og inn av bilen. Bildene leveres på høyoppløselig USB minnepinne, med fri privat bruksrett, som betyr at dere fritt kan printe og forstørre. Det er ingen logo på bildene, men fotografens navn skal oppgis hvis bildene publiseres. Det er fotografen som velger bilder, og antallet vil variere noe. Ved bestilling blir dere forhåndsfakturert kr 3000,- og dette refunderes ikke ved eventuell avbestilling. Ved fotografering 30 km utenfor Osloområdet kan reisekostnader komme i tillegg. Ta kontakt hvis dere har spørsmål. Jeg ser frem til å høre om ønskene og planene deres!

Hva gjør vi om det regner?

Jeg foreslår fotosteder med store trær eller overbygg som gir ly mot sterk sol eller regndråper. Hvis man får en skikkelig skur er det greit å ha en paraply på lur, helst hvite, gjennomsiktige eller matchende uten logo. Det viktigste er at man tar regnet med godt humør – for da blir det nemlig alltid bra bilder!

 

Hvis man har heldagsfotografering bør man stikke ut for en liten ekstra kveldsfotografering etter middagen. Før solnedgang er nemlig lyset på sitt aller vakreste og brudeparet er på sitt mest avslappede!

Bryllupsfotografering i Osloområdet

Kanskje du vil like...

Instagram @ingar.sorensen