Bryllupsfotograf i Oslo, Akershus og Buskerud

Leter du etter en erfaren bryllupsfotograf i Oslo, Akershus eller Buskerud? En bryllupsfotograf som gjør alt som skal til for å lage fantastiske, minneverdige bryllupsbilder? Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen. Dere får en fin blanding av poserte portretter og naturlige stemningsbilder som leveres høyoppløselig, klar for forstørrelse. Jeg inspireres av mote, men bryllupsbildene skal bære preg av kjærlighet, glede og mye moro. Det er bryllupsfotografens ansvar at dere slapper av og har det gøy under fotograferingen. Velg en bryllupsfotograf som forteller historien i en stil du vil like.

Når bryllupet er over er det bryllupsbildene som står igjen.

Min fotostil er leken og moteinspirert.

Priser, bryllupsfotografering

Heldags bryllupsfotografering, kr 29.000

Fotografering av forberedelser, vielse, vakre bryllupsbilder, middag, gjester og stemning. Jeg blir med hele dagen, fra hun setter opp håret til hun slår det ut. Etter middagen setter jeg gjerne opp noen studiolamper for å lage uhøytidelige portretter av par og grupper. Hvis tiden tillater det tar jeg brudeparet med for noen kveldsbilder i solnedgangen.

8 timer dokumentarisk bryllupsfotografering og minimum 400 høyoppløselige bilder som leveres på minnepinne.

Halvdags bryllupsfotografering, kr 22.000

Fotografering under forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene, mingling og gruppebilder. Jeg blir med dere helt til dere sitter til bords, og fotograferer pynt og velkomst.

Ca 5 timer fotografering og minimum 220 høyoppløselige bilder som leveres på minnepinne.

Bryllupsfotografering og vielse, kr 18.500

Fotografering av vielse og de offisielle bryllupsbildene. Hvis tiden tillater det kan jeg også fotografere mottakelse, dekorasjoner og stemning før gjestene setter seg til bords. 3 timer fotografering, og 140 høyoppløselige bilder levert på USB-minne.

Bryllupsfotografering 1,5 time, kr 14.000

Fotografering av de offisielle bryllupsbildene ute på en passende lokasjon. Om det passer med avstand og tid kan vi starte med noen bilder på kirketrappen. Ca 1,5 time fotografering og usb-minne med 70 høyoppløselige digitale bilder.

Rådhus-bryllup, hverdager, kr 11.000

Fotografering i området rundt Oslo Rådhus på hverdager inkludert vielse i Munch-salen sentralt i Oslo sentrum. Planleggingsmøte er ikke inkludert, men dere får med et rikelig antall bilder levert via Dropbox. Denne pakken kan bestilles på lørdager tre uker i forveien hvis det finnes ledig tid.

bryllupsfotografering om vinteren

Bryllupsfotograf i Oslo og Akershus - Bla mot høyre for flere bildeeksempler:

Generell informasjon

Prisene gjelder bryllupsfotografering fredager og lørdager i Oslo, Akershus og Buskerud. Ta kontakt hvis dere har andre behov. Sammen finner vi fotosteder av høy kvalitet og som gir god variasjon. Noen bryllupsbilder blir poserte og andre mer naturlig. Det er fint om forloverne kan være med å hjelpe til å skape god stemning underveis. Vi kan gjerne gjøre flere stopp på vei til selskapslokalet, men husk at kjole og hår kan være krevende å få ut og inn av bilen. 

Bildene leveres på høyoppløselig USB minnepinne, med fri privat bruksrett, som betyr at dere fritt kan printe og forstørre. Det er ingen logo på bryllupsbildene, men fotografens navn skal oppgis hvis bildene publiseres i media. Det er fotografen som velger bilder, og antallet vil variere noe. Ved bestilling blir dere forhåndsfakturert kr 2000,- og dette refunderes ikke ved eventuell avbestilling. Ved fotografering 50 km utenfor Osloområdet kan reisekostnader komme i tillegg. Ta kontakt hvis dere har spørsmål. Jeg ser frem til å høre om ønskene og planene deres!

Hva gjør vi om det regner?

Jeg foreslår fotosteder med store trær eller overbygg som gir ly mot sterk sol eller regndråper. Hvis man får en skikkelig skur er det greit å ha en paraply på lur, helst hvite, gjennomsiktige eller matchende uten logo. Det viktigste er at man tar regnet med godt humør, for da blir det alltid bra bryllupsbilder!

Hvis man har heldagsfotografering kan man stikke ut for en liten ekstra kveldsfotografering etter middagen. Før solnedgang er nemlig lyset på sitt aller vakreste og brudeparet er på sitt mest avslappede!

Bryllupsfotografering på Ingensteds i Oslo. Bildet er fra baren Bortenfor, som er blitt forvandlet fra et stålverksted til en cocktailbar.

Kanskje du vil like disse sidene?

Brudepar med forlovere

Forloverens oppgaver

Å være forlover er en ære, men også et stort ansvar. Du skal være en støttespiller helt fra du takker ja til bryllupet er overstått. Den eneste formelle oppgaven en forlover har, er å avgi en skriftlig erklæring på at det ikke er noe i veien for at partene inngår ekteskap, men det forventes mer enn dette.

bryllup-Hemsedal

Hvordan velger vi bryllupsfotograf?

Dere vil ha en dyktig bryllupsfotograf. En dere vet kommer til å stille opp, og tar utfordringer på strak arm, forutsetter det uforutsette og jobber kreativt for å lage vakre, minneverdige bilder i alle situasjoner. Før dere gjør avtale kan disse punktene være til hjelp

Bryllupsfotograf

Bryllup i Oslo Rådhus

Det er mulig å lage flotte bilder hvor som helst, men personlig er jeg glad i gamle staselige bygninger og store trær som gir ly for solen. Kvadraturen, som er Oslos eldste strøk, har alt dette, og mye mer.

bryllupsforberedelser

Bryllup på Hellviktangen Kunstkafé

I bakgrunnen skimter man storbyen, mellom ligger øyene i Oslofjorden, som en støyskjerm. På Hellviktangen hører man bare bølgeskvulp, måker og kanskje ei snekke. Dette paret kunne ikke bedt om bedre forhold på bryllupsdagen sin: Strålende sol, frisk sjøbris og magisk stemning på Hellviktangen Kunstkafé.

bryllupsfotografering-Oslo-300x200

Bryllup på Nesoddtangen

I sommer giftet Ellen og Anders seg på Nesodden. Hellviktangen Kulturkafe formelig svever over indre Oslofjord. Her har det vært fine selskap siden 1700-tallet, og nå finner du du økologisk kafé og kunstgalleri her. En av de fineste tingene med å være bryllupsfotograf er at man får være med på så mye vakkert. Først forventingene som ligger i luften – og senere, den fine stemningen, de glade menneskene og all kjærligheten. Her er noen av bildene

herlige bryllupsbilder

Bryllup i Ullern Kirke

I sommer hadde jeg gleden av å fotografere dette flotte paret som giftet seg i Ullern kirke. Bryllupsbildene er tatt på Fornebu og etterpå var det middag og fest på Villa Eckbo. Etter middagen rigget jeg opp en photo booth – et lite studio – hvor alle gjestene kom innom for å posere for kameraet. I sommer har vi satt mange varmerekorder i Oslo og de fleste bildene er tatt i stekende sol. Brudeparet var energiske og brydde seg ikke om varmen.

6 Responses

  1. I love your Photography….the composition of each and every photo is amazing, and each and every photo speaks to ones soul. Thank you

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes