Eventfotograf til arrangementer i Oslo og Akershus

Eventfotografering for Sisters in Business

Trenger du eventfotograf til arrangementer i Oslo og Akershus

Jeg hjelper deg med å fotografere events og arrangementer som kick-off, åpningsfester og lanseringer i Oslo og Akershus. Flotte bilder av deltakere, foredragsholdere, stemning og underholdning.
For å sikre publisitet og fine minner er det en god investering å dokumentere arrangementet for ettertiden. Lysforholdene er ofte krevende så det et kan være vanskelig å fotografere en event med egen mobiltelefon.
Jeg fotograferer naturligvis også private arrangementer som bryllup og utdrikningslag

Priseksempler

Eventfotografering 1 time, kr 3.600 + mva

Eventfotografering 3 timer kr 6.400 + mva

Prisene er inkludert fotografering på hverdager i Osloområdet og et rikelig antall ferdige bilder. Jeg velger selv ut de viktigste og beste bildene, og disse leveres snarest mulig etter eventet. Hvis det er ønskelig at bildene leveres samme kveld eller morgenen etter må dette avtales på forhånd.

Eventfotograf til arrangementer i Oslo og Akershus

Fotovegg til bedriftens kick-off

I tillegg til å fotografere selve arrangementet kan det også settes opp en fotovegg (photo booth) for å fotografere deltakere i store og små grupper. Dette gir bedre stemning enn en automatisk fotobar og er langt rimeligere. Deltakerne kan senke skuldrene, ha det gøy og slippe sitt indre barn løs. Menneskene er en bedrifts viktigste ressurs. Mennesker er fundamentalt sosiale, naturlig pene og har en iboende lekenhet i seg. Her får man med seg morsomme minner tilbake til arbeidsplassen og sosiale medier!
Arrangement i Akershus

Kanskje du vil like disse sidene?

fotograf-pressebilde-oslo

Bedriftsportretter, pressebilder og CV-bilder

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside, CV og sosiale medier

bilde til cv med naturlig lys

Bedriftsportretter, eksempler

Personlig liker jeg best bilder laget utendørs. Bakgrunnen bør være passelig uskarp så man får et inntrykk av miljøet, men ikke så skarp at den forstyrrer bildet.

Sisters-in-Business-4-300x175

Åpning av Systue på IKEA

IKEA åpnet i dag systue sammen med Sisters in Business. Her får du sydd IKEA tekstilene akkurat som du vil..

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes