Eventfotografering i Oslo og Viken

Skal bedriften din arrangere. samling eller event?

Jeg hjelper deg med å dokumentere arrangementer som kick-off, åpningsfester og lanseringer i Oslo og Akershus. Flotte bilder av deltakere, foredragsholdere, stemning og underholdning. Jeg har lang erfaring med fotografering av arrangementer og så langt det er mulig leveres de ferdige bildene dagen etter. For å sikre publisitet og fine minner er det en god investering å dokumentere arrangementet for ettertiden. Lysforholdene er ofte krevende så det et kan være vanskelig å fotografere en event med egen mobiltelefon. Priseksempel: 3 timers fotografering på dagdstid kr 4900 + mva, inkludert de beste bildene levert i Dropbox kort tid etter. Jeg fotograferer naturligvis også private arrangementer som bryllup, utdrikningslag og jubileum.

Photo-boot til bedriftens kick-off?

I tillegg til å fotografere selve arrangementet kan det også settes opp et lite fotostudio for å fotografere deltakere i store og små grupper. Dette gir bedre stemning enn en automatisk fotobar og er langt rimeligere. Deltakerne kan senke skuldrene, ha det gøy og slippe sitt indre barn løs. Menneskene er en bedrifts viktigste ressurs. Mennesker er fundamentalt sosiale, naturlig pene og har en iboende lekenhet i seg. Her får man med seg morsomme minner tilbake til arbeidsplassen og sosiale medier!

Kanskje du vil like disse sidene?

fotografering-årsrapport

Bedriftsportretter, pressebilder og CV-bilder

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside, CV og sosiale medier

bilde til cv med naturlig lys

Bedriftsportretter, eksempler

Personlig liker jeg best bilder laget utendørs. Bakgrunnen bør være passelig uskarp så man får et inntrykk av miljøet, men ikke så skarp at den forstyrrer bildet.

Sisters-in-Business-4-300x175

Åpning av Systue på IKEA

IKEA åpnet i dag systue sammen med Sisters in Business. Her får du sydd IKEA tekstilene akkurat som du vil..