Bedriftsportretter – pressebilder – hjemmesidebilder

Portretter av ansatte i Oslo med hvit bakgrunn

Helt hvit bakgrunn fungerer veldig fint på en CV og på moderne, lyse hjemmesider

.

.

.

Hei!

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside og sosiale medier.  Ring meg på telefon 976 03 790 eller benytt  kontaktskjemaet.

-Jeg gleder meg til å høre fra deg!

.

.

.

 

.

..

Priseksempler

Fotografering, inkludert 8 retusjerte bilder: kr 3850 + mva

Portretter, gruppebilder og situasjonsbilder – alt bedriften trenger for å profilere seg. Inkludert 8 høyoppløselige digitale bilder klar for publisering på nettside, trykksaker og sosiale medier. Her kan du se et eksempel: Bilder til nettside og sosiale medier.

 .

Profilbilder, pressebilder for enkeltperson: kr 2400 + mva

Inkludert 4 retusjerte digitale bilder. Fotograferingen kan utføres i studio eller på din lokasjon.

 

Jeg har bred erfaring med fotografering for næringslivet. Av oppdragsgivere den siste tiden kan jeg nevne DNB, Capgemini, Foss & Co, Adecco, ÅF-Gruppen, Evry, SOS-Barnebyer, Oslo Kommune og mange fler. Ta kontakt for priser og mer informasjon på telefon 976 03 790 eller benytt  Kontaktskjemaet

Bilde av veileder og coach Uno_Dahl_HenriksenEksempel på pressebilde av daglig leder. Fotografert gjennom et vinduGlade ansatte smiler til fotografen

 

Hva skal man ha på seg?

Klesstilen varierer fra bransje til bransje men det er fint om alle får beskjed om fotograferingen på forhånd, slik at man kler seg representativt uten å være overpyntet. Unngå skarpe mønstre med sterke farger.

Vanlig naturlig makeup passer bra, men om du har mulighet, dropp mineralsminke. Mineralsminke reflekterer lyset og gjør at huden fremstår blank.

Bakgrunnsfarge

Personlig liker jeg veldig godt å bruke omgivelsene som bakgrunn men dette er avhengig av bedriftens profil og hvordan bildene skal brukes. Hvit bakgrunn er ikke så spennende, men i dag, hvor hjemmesidene ofte er lyse og rene, kan det passe veldig fint. Dessuten er det enklere å oppnå nøyaktig likt resultat hvis man senere skal benytte en annen fotograf eller lage bildene selv.

 

I dag er det viktig å være synlig på hjemmeside og i sosiale medier. Bildene sier mye om hvem bedriften og de ansatte er.

Hvilket inntrykk vil du gi kundene dine?

 

Fotografering av ansatte i bedriften. Fotograf: Ingar Sørensen

Hvis du ønsker å lage portrettene selv kan du notere deg disse tipsene:

  • Skru av blitzen på kameraet.
  • Bruk dagslys men ikke direkte sol – om vinteren kan du stå ved et sørvendt vindu.
  • Skru av lyset i rommet, dette er nemlig gult og lite hudvennlig.
  • Plasser den du skal fotografere slik at lyset kommer inn fra siden (45 grader) og pass på at det ikke oppstår uheldige skygger.
  • Sørg for at personen du skal fotografere smiler med øynene.
  • Husk at øynene skal være skarpe.
  • Her kan du lese mer: fototips – blenderåpning og lukkertid.