Bryllup på Hellviktangen Kunstkafé

Brudepar som poserer på Hellviktangen
I bakgrunnen skimter man storbyen, mellom ligger øyene i Oslofjorden, som en støyskjerm. På Hellviktangen hører man bare bølgeskvulp, måker og kanskje ei snekke. Dette paret kunne ikke bedt om bedre forhold på bryllupsdagen sin: Strålende sol, frisk sjøbris og magisk stemning på Hellviktangen Kunstkafé.

De som kjenner stilen min vet at jeg elsker motlys-bilder – gjerne på ettermiddagen – når solen skinner rett inn i kameralinsen og lager striper i bildet. Portrettfotografering er enklest i skyggen, hvor man unngår man skarpe kontraster, men det blir mer spenstige bilder av å fotografere direkte mot solen.
I pausen etter forretten tok vi flere bilder i det vakre ettermiddagslyset: Når talen er unnagjort er man mer avslappet, og lyset har rukket å bli mykere og varmere.

Når man lager motlys-bilder må man huske å overeksponere et par trinn – så det ikke blir silhuetter. Så er det bare å velge om man vil ha sola rett inn i kameraet, eller forsiktig gjennom trærne i bakgrunnen. Her er eksempler på begge deler.
Fotografering mot solen

Her finner du flere bryllupsbilder: Bryllupsfotografering i Oslo 

Andre historier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes