Kjell Nordström – Black Rose

Kjell Nordström og Sisters in Business har gått sammen om å starte SiB Norsk Design. Målet er å benytte innvandrerkvinners skredder- og søm-kompetanse i norsk design. Videre er det et mål å ta skredderiet tilbake til Norge for å skape arbeidsplasser, støtte tekstilindustrien ved å bruke norske råvarer, spare miljøet ved å unngå transport og øke kvaliteten på produktene gjennom tett samarbeid mellom norske designere og skreddere.

 

Farzaneh Aghalo og Sandra Tollefsen fra Sisters in Business

Dette prosjektet er så herlig at du må ta en titt..

Visjonen er å gjøre Sisters in Business og skreddere kjent for allmenheten og norsk motebransje som de dyktigste i Norge – og som designere vil oppsøke for å få sydd sine kreasjoner effektivt, profesjonelt og konkurransedyktig. Flere av de mest kjente designere i Norge har allerede meldt sin interesse for prosjektet, blant annet Tina Hågensen, Fam Irvoll, Malin Molden, Nina Skarra og Tine Solheim. Kjell Nordström er mentor i prosjektet Sisters in Business Norsk Design, og visningen Black Rose er lanseringen av prosjektet. Her ser du kjolene fra lanseringen:
Modell og moteikon Birgitta Kriisin
Skuespiller og modell Tinashe Williamson
Modell og moteikon Hege Golf
Makeupartist og modell Liam Seeland
Journalist og moteikon Marianne Jemtegård
Journalist Marianne Jemtegård med modell Bård Crow Kråkevik
Artist og TV-produsent Berit Anne Boman
Makeupartist og moteikon Martine Hammervold-Austinat
Moteikonet Sara de Santiago
Styreleder i Sisters in Business Elisabeth Wille
Modell Gjermund Eskedal
Skribent Kadra Yusuf
Yogainstruktør og modell Mariam Iverine
Kunstneren Unni Askeland
Modell Bianca Ødegård
Artist og DJ Mariann Thomassen
Designer Tina Haagensen
Skuespiller Linn Stokke
Skuespiller og modell Isabel Ødegård
Komiker Shabana Rehman
Designeren Kjell Nordström gir blomstene sine til journalisten Marianne Jemtegård
Heidi Gjermundsen-Brock syneg Piaf
Simon Andersen som Wenche Foss
Gatebilder før visning

Kanskje du vil like disse sidene?

fotograf-artisbilde

Artistbilder

Portrettbildet ditt er ofte det første inntrykket andre folk har av deg. Portrettet ditt representerer deg, ikke bare visuelt, men også profesjonelt, kunstnerisk og energisk. Jeg skal hjelpe deg med å gi et godt førsteinntrykk og vise din personlighet, selvsikkerhet og stil. Hvis du vil ha kreative bilder er jeg klar!

Portrettfotografering ute på lokasjon i Oslo

Portrettfotografering

Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet. Jeg sørger for at fotograferingen blir avslappet og gøy!

fotograf Oslo Akershus

Konfirmantbilder

Familien og eventuelle kjæledyr kan selvfølgelig gjerne være med. Det er fint om konfirmanten kan skifte underveis, for mange konfirmanter vil gjerne ta bilder med sitt eget favoritt-antrekk. På denne måten får bildene større bruksområde.

fotograf-pressebilde-oslo

Bedriftsportretter, pressebilder og CV-bilder

Jeg kommer til bedriften din og lager spreke, profesjonelle bilder til hjemmeside, CV og sosiale medier

fotograf-kjærestebilder

Kjærestebilder

Trodde du at dere måtte gifte dere for å lage kjærestebilder? Det trenger dere selvfølgelig ikke. Alle som som er glad i hverandre bør ta en tur til fotografen – eller ta fotografen med til en stemningsfull solnedgang!

aktfoto av gravid kvinne

Aktfoto og nakenlunst

Det vil si at vi lyssetter så konturer blir synlig og detaljer skjules. I praksis gjør vi dette ved å plassere lyskilden ved siden av- eller begge sidene av modellen slik at sidene (konturene) blir belyst, mens deler av forsiden havner i skyggen og blir usynlig

Andre historier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes