En av de viktigste faktorene for å lage gode bryllupsbilder er å finne et bra fotosted. En park med store trær er ofte fint, men jeg syntes det var spesielt gøy da brudeparet ga klar beskjed om at de ønsket urbane bryllupsbilder frie for busker og grønt. Etter å ha vurdert Grünerløkka og Kvadraturen ble vi enige om å legge hele bryllupsfotograferingen til Barcode og Akrobaten – midt i Oslo sentrum. I Barcode-området i Bjørvika finner man som kjent noen av Oslos råeste nybygg, sammen med spektakulære uterom. Akrobaten er den fantastiske broen over Sentralbanestasjonen, som forbinder Barcode med Grønland.

Forloverens innsats er også svært viktig under bryllupsfotograferingen – les mer om forloverens oppgaver her: Forloverens oppgaver.

Når bryllupsfotografen, brudepar og forlovere er sprudlende og glade, blir det alltid god stemning! Dersom brudeparet har 3 forlovere hver må vel stemningen bli tre ganger så stor?

Nedenfor finner du noen av bildene:Barcode er en del av Bjørvika-utbyggingen i Oslo og inneholder 10 000 arbeidsplasser og 500 boliger. Navnet henspiller til de høye smale bygningene (Barcode = strekkode). Hvis du ikke har vært her ennå anbefaler jeg en tur – i hvert fall om du er interessert i arkitektur og spennende fotosteder. Med en vidvinkel kan du fange mange spennende vinkler og bygningsdetaljer.

For å komme til Barcode kan du gå over en av de nye broene fra Grønland, eller spasere fra Operaen eller Oslo S.