Bryllupsfotografering midt i byen: Barcode, Oslo!

En av de viktigste faktorene for å lage gode bryllupsbilder er å finne et bra fotosted. En park med store trær er ofte fint, men jeg syntes det var spesielt gøy da brudeparet ga klar beskjed om at de ønsket urbane bryllupsbilder frie for busker og grønt. Etter å ha vurdert Grünerløkka og Kvadraturen ble vi enige om å legge hele bryllupsfotograferingen til Barcode og Akrobaten midt i Oslo sentrum. I Barcode-området i Bjørvika finner man noen av Oslos råeste nybygg, sammen med spektakulære uterom. Akrobaten broen som forbinder Barcode med Grønland.
Forloverens innsats er også svært viktig under bryllupsfotograferingen – les mer om forloverens oppgaver her: Forloverens ansvar.

Når bryllupsfotografen, brudepar og forlovere er sprudlende og glade, blir det alltid god stemning! Dersom brudeparet har 3 forlovere hver må vel stemningen bli tre ganger så stor? Nedenfor finner du noen av bildene
Barcode er første del av Bjørvika-utbyggingen i Oslo og inneholder 10 000 arbeidsplasser og 500 boliger. Navnet henspiller til de høye smale bygningene (Barcode = strekkode). Med en vidvinkel kan du fange mange spennende vinkler og bygningsdetaljer. For å komme til Barcode kan du gå over en av de nye broene fra Grønland, eller spasere fra Operaen eller Oslo S.
Andre historier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, for å samle inn statistikk til analyse av hvordan nettstedet brukes